Blog Jazz-Dokkum

interviews

               Activiteiten in het land

                             Muzieklessen

           muziek instrumenten/reparatie

Talenten gezocht

€212,80 Op dit moment (25-01-22)  is er ruimte voor 1 jong jazz talent dat mee wil doen voor het met 60% gereduceerde tarief. Schrijf je in met een aanbetaling van 30,= en betaal de resterende € 182,80 op 15 augustus als je een plek krijgt in de komende Jazz aan Zee. (Vergeet niet een mp3 in te sturen naar info@learnjazz.online voor de docenten, zodat deze je inschrijving kunnen beoordelen). Als we geen gebruik maken van je inschrijving storten we je aanbetaling van € 30 direct terug, dat spreekt.Aanbetaling : €30,00

Lees meer »

saxofoon les Trinus de Vries

Op deze site vind je mijn tips, trucs en wetenswaardigheden over saxofoonspelen en improviseren. Mijn lessen zijn gericht op beginnende en half gevorderde saxofonisten. Of je nu op je zolderkamer speelt of met een band op het podium staat, muziek maken wordt steeds leuker als je merkt dat je vooruit gaat. En dat doe je het snelst als je lessen volgt. Het traditionele muziekonderwijs staat de laatste jaren echter flink onder druk,  door bezuinigingen zijn de lessen kort en dan moet je de les vaak ook nog delen met  medeleerlingen. Gelukkig is er het internet. Maar daar is dan meteen weer zoveel informatie dat het moeilijk is om juist dat te vinden waar je het meest aan hebt. En daarbij is het meestal in het Engels. Om hier een oplossing voor te bieden heb ik deze site gemaakt. Kijk hier of onder het tabblad saxofoonlessen of er iets voor je bij zit en ga er mee aan de slag.

Lees meer »

Over Sollie

Een muziekinstrument is niet zomaar een gebruiksvoorwerp; het is het verlengstuk van jou als muzikant. Jij en ik kennen allebei het gevoel van helemaal opgaan in de muziek. Het gevoel dat ervoor zorgt dat je niet wilt stoppen met spelen, dat de tijd even stil staat en je de wereld om je heen vergeet.

Lees meer »