Over Sollie

Gepubliceerd op 9 november 2022 om 15:49

Over Muziekatelier Sollie


Een muziekinstrument is niet zomaar een gebruiksvoorwerp; het is het verlengstuk van jou als muzikant. Jij en ik kennen allebei het gevoel van helemaal opgaan in de muziek. Het gevoel dat ervoor zorgt dat je niet wilt stoppen met spelen, dat de tijd even stil staat en je de wereld om je heen vergeet.

Uit liefde voor het repareren van blaasinstrumenten ben ik op mijn 18e begonnen met mijn eigen bedrijf, Muziekatelier Sollie. Naast reparatie houd ik me bezig met verkoop en verhuur van instrumenten. Mijn werk gaat echter verder dan verkopen, verhuren, onderhouden en repareren.

Het leukste aan mijn werk is mensen helpen bij het vinden van hun muzikale wederhelft; de beste match vinden tussen instrument en speler. Bij Sollie doen we niet aan snelle koopjes of overhaaste beslissingen. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en met alle tijd van de wereld gaan we samen op zoek naar het perfecte instrument voor jou.

Als we jouw metgezel hebben gevonden, wil je hier natuurlijk de beste zorg voor. Sollie staat klaar met de kennis en aandacht die jouw instrument verdient. Onderhoud en revisie worden met de finesse van een horlogemaker uitgevoerd.

Wij zetten ons ambacht in, zodat jij jouw passie kunt (blijven) uitvoeren.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.