Varen met Sil

Stel je voor.. De zonnestralen op je gezicht, de verfrissende bries door je haren en de eindeloze waters die voor je liggen. Welkom in Friesland, het paradijs voor waterliefhebbers!
Breng deze zomervakantie door met het verkennen van de adembenemende Friese wateren aan boord van onze prachtige motorboten en authentieke platbodems. Ervaar de unieke sensatie van het besturen van je eigen schip, terwijl je de touwtjes in handen hebt en bepaalt waar de reis naartoe gaat. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, quality time met het gezin of avontuur met vrienden, onze vloot van motorboten en platbodems staat voor je klaar.
Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers, zet je zorgen opzij en dompel jezelf onder in de ultieme zomerervaring. Let op! We hebben nog maar een paar plekjes beschikbaar. Reserveer nu jouw boot op www.varenmetsil.nl en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie in Friesland! De wateren wachten op jou. Kom aan boord en laat je dromen uitvaren!

 

16-07-2023

Fenne heeft een nieuwe motor! Midden in de zomer hebben we een super snelle wissel gedaan. Morgen gaan de eerste gasten alweer op pad met de nieuwe motor