Sponsor voorbeelden:Een logo + link op een pagina:


Een logo op de home page kost € 150,- (excl. btw) die direct doorlinkt naar je website.
Een logo op de de ticketpagina of de agenda-pagina en blog-pagina is  €75,-  excl. btw, geldig voor één jaar (nota vooruit te voldoen).


Promotie via een blogpagina:


De blog pagina geeft je de mogelijkheid om zelf een blog te schrijven over je product of dienst zie voorbeeld en nog een voorbeeld.  Je kunt jouw blog uiteraard ook je eigen website promoten. Mocht je je blog willen aanpassen dan kan dat natuurlijk altijd. Prijs € 250,- excl. btw voor één jaar (vooruit te voldoen).


Sponsoren van een concert:

Sharon Doelwijt & Ellister van der Molen (voorbeeld)
Sharon Doelwijt staat niet alleen bekend om haar heldere en meeslepende stemgeluid, maar ook om haar prikkelende interactie met haar toehoorders. Zij combineert charme met een warme expressieve stem en Billie Holiday-achtig drama. Sharon heeft een eigen repertoire van bluesy, funky en eigentijdse jazz. Sharon komt naar Dokkum met trompettiste Ellister van der Molen.

Dit concert wordt gesponsord door

Line up Sharon en Ellister: Jeen Rabs, gitaar; Leslie Lopez, bas en Olaf Keus, drums. Na afloop van dit concert volgt een jazz jamsessie voor -redelijk- gevorderde amateurs. Doe jij ook mee? Ellister speel op een trompet van VAN LAAR.  Ellister speelt overigens nogmaals bij ons op 18 december met DC Ray sings Nat King Cole.
Prijs € 500,- excl. btw.


Voor de reclamecampagne van bijvoorbeeld dit concert op Facebook (info bovenaan deze pag) zo zou dat eruit kunnen zien: